Køb belysning fra By Rydens online med fri fragt

 

By Rydéns

Det svenske mærke skaber belysning og lamper med inspiration fundet i både moderne, skandinavisk og sydlandsk stil. By Rydéns har derfor et spændende udvalg af lamper, som passer til enhver type indretning.

Fokus for produktionen hos By Rydéns er høj kvalitet og et godt håndværk. Mange af lampeserierne har derfor mundblæste glasskærme, mens andre er skabt med detaljerige overflader og i spændende former. Hver lampe fortjener et ekstra øjebliks undersøgelse og opmærksomhed og hænger perfekt i en spændende og anderledes indretning.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Flotte kvalitetslamper fra svenske By Rydéns

Det svenske mærke har siden 1958 skabt spændende lamper med inspiration fundet i moderne former, godt håndværk og eventyrlige, lune himmelstrøg.

By Rydens lampe - Stort udvalg online

By Rydéns skaber lamper til enhver indretning

By Rydéns forhandler lamper i store dele af Europa og det asiatiske marked, og deres vision er at lave belysning som skaber behagelige, flotte miljøer i enhver indretning. Derfor har brandet en lang række serier af lamper, som finder inspiration i vidt forskellige temaer, så der er noget for enhver smag. Herunder kan du læse mere om de forskellige designstile og se flotte eksempler på By Rydéns spændende designs.

De moderne former og det gode håndværk

By Rydéns skaber flotte lamper i spændende former, der inviterer iagttageren til at udforske designet nærmere. Ved en del af disse lamper benyttes flere lyskilder, som gør det muligt at skabe anderledes designs og nytænke den klassiske brug af lyset.

Nogle populære lamper fra By Rydéns er de flotte Gross pendler, som findes i flere størrelser og farver. Lamperne består af en samling af mundblæste glasballoner, der har et blødt udtryk med de organiske former. I samme kategori findes Bellissimo pendlerne, som har en enkel silhuet bestående af mundblæste glasskærme i smukke farver. De mundblæste glas har en blank overflade, der afspejler opgivelserne på smuk vis. Med de smukke serier nytænker By Rydéns det traditionelle håndværk og skaber flotte, anderledes overflader på de mundblæste glas, der får et moderne look.

By Rydens lampetyper

Klassisk inspirerede designs

I den klassisk inspirerede gruppe af produkter findes serien Bazar, som har et industrielt retro-look, der passer perfekt i både den minimalistiske og klassiske indretning. Serien har pendel og to væglamper som fås i to farver. I samme tema er serien Captain en spændende kombination af retro vintage-look og inspiration fra klassiske spot-lys, som man kender fra fotostudier. Seriens pendel har et industrielt vintage look med en gylden, patineret inderside, mens seriens to gulvlamper står i et moderne design, hvor skærmens gyldne, patinerede inderside tilfører lamperne sjæl og et vintage-look.

De eventyrlige, detaljerige designs

Nogle af vores favoritter fra By Rydéns er deres klassisk og eventyrligt inspirerede lamper, som tilfører de skandinaviske, moderne indretninger hygge, farve og spændende, anderledes belysning. Kiri-seriens smukke gulvlamper og pendel med fantastisk detaljerede overflader og flot belysning, eller Conroy gulvlampen i farvet, presset glas er gode eksempler på den eventyrlige inspiration. Mange af lamperne har overflader og detaljer som tilsammen skaber et romantisk og hyggeligt udtryk, der tilfører en behagelig stemning i hjemmet.

De smukke lamper leder tankerne hen på 1000 og en nats eventyr og opmuntrer med deres flotte former og detaljer til at puffe den kendte minimalisme lidt i baggrunden og fremhæve detaljer, stemninger og anderledes belysning i dele af indretningen. Samspillet mellem den skandinaviske minimalisme og de detaljerige lamper tilfører hjemmet en perfekt stemning og hyggelig atmosfære.

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud?

Kontakt os


Viser butikker tættest på