Bestlite

Køb designlamper fra Bestlite

 

Bestlite

Bestlite lampen blev designet i 1930 af designeren Robert Dudley Best. Lampen blev hurtigt meget populær og kendt som Churchills lampe, da den engelske premiereminister brugte lampen på sit kontor. Churchill tog altid sin Bestlite-lampe med sig ud at rejse.

I 1989 tog danskeren Gubi Olsen til England for at se på Bestlite-serien. Han faldt hurtigt for serien og overtog senere den fulde produktion. I dag har Bestlite aldrig været mere populær og sælges som aldrig før. Jensen Company er specialister indenfor Bestlite og har altid de bedste priser. Bemærk at messing modellerne kan have lidt ekstra leveringstid.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 51-75 af 123

Side
pr. side
 1. Bestlite BL5 Messing
  5.645,00 DKK
 2. Bestlite BL5 Væg Krom
  5.645,00 DKK
 3. Bestlite BL5 Væg Krom/hvid
  4.195,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
 5. Bestlite BL6 Væg Krom
  5.445,00 DKK
 6. Bestlite BL6 Væg Krom/hvid
  3.895,00 DKK
 7. Bestlite BL6 Væg Krom/sort
  3.895,00 DKK
 8. Bestlite BL6 Væg Messing
  5.445,00 DKK
Faldende orden

Varer 51-75 af 123

Side
pr. side

Om Bestlite

Bestlite gulvlampe – Det rigtige valg

Bestlite har lavet flere forskellige gulvlamper i samme stil, men med forskellige typer skærm. BL3 gulvlampen er den mest solgte fra Bestlite med den lidt mindre skærm. BL3 Original og Bl3M er præcis samme model, men med større skærm. Bestlite Bl3 modellen er den mest solgte som læselampe, hvor de to andre modeller er meget velegnet, hvis lampen skal bruges som supplement til rumbelysning.

Alle gulvlamperne har en utrolige fordel i fleksibiliteten, som er kendetegnende for Bestlites design. Lamperne kan nemlig både justeres på armen og højdejusteres, som også kendetegnes fra BL1 bordlampen og BL5 væglampen.

En helt anden type er Bestlite BL4 i hvid, som er en udgave i et helt andet design. Gulvlampen justeres på stangen og er samtidig med drejbar skærm. Gå til alle vores gulvlamper her.

Bestlite BL5 eller BL6

Det kan være svært at bedømme, hvilken af de to væglamper, der egner sig bedst hjem til dig. Bestlite BL5 væglampen kan højdejusteres via metalstang, hvor BL6 væglampen sidder monteret direkte på væggen. Begge lamper er utrolig fleksible, og er derfor meget velegnede som læselamper.

Bestlite BL5 ses oftest på vægge, hvor der er god plads omkring den. Det kan eksempelvis være, at man bruger den som læselampe ved en stol eller en sofa, hvor lampen også nogle gange skubbes op og bruges som en traditionel væglampe. Ligeledes er BL5 væglampen utrolig velegnet til elevationssenge, hvor du netop har gavn af højdejusteringen.

Bestlite BL6 væglampen bruges ofte som sengelampe, køkkenlampe eller et sted, hvor Bl5-modellen bliver lidt for voldsom. Søger du inspiration i væglamper, kan du også se udvalget af alle væglamper her.


Viser butikker tættest på