&Tradition

køb and tradition online med fri fragt

 

&Tradition

&Tradition er i dag et internationalt designfirma med hovedsæde i Danmark. &Tradition står blandt andet bag lampeserierne som Flowerpot fra Verner Panton, Bellevue af Arne Jacobsen og Copenhagen serien fra Space Copenhagen.

Lamper fra &Tradition er skabt i designs, hvor simplicitet og rene linjer bærer en stor del af udtrykket. Med afsæt i traditionelle lampeformer skaber &Tradition belysning hvor silhuetter og geometriske former præsenterer lyset på smuk vis. Den populære Flowerpot-serie er et perfekt eksempel på brandets designudtryk - her fås en simplistisk form, som på optimal vis udnytter de geometriske former til at skabe en behagelig og funktionel belysning. Copenhagen-seriens design leder tankerne hen på antikke lamper, og inspirationen til serien er netop fundet i Københavns havneområde, hvor de ældre gaslamper skabte basis for det smukke design.

Faldende orden

Varer 51-75 af 153

Side
pr. side
 1. Flowerpot VP1 Matt white
  Special pris 1.270,00 DKK Normalpris 1.695,00 DKK
 2. Flowerpot VP1 Messing
  2.195,00 DKK
 3. Flowerpot VP1 Mustard
  Special pris 1.270,00 DKK Normalpris 1.695,00 DKK
 4. Flowerpot VP1 Red Brown
  1.695,00 DKK
 5. Flowerpot VP1 Stål
  2.195,00 DKK
 6. Flowerpot Vp1 Stone Blue
  Special pris 1.295,00 DKK Normalpris 1.695,00 DKK
 7. Flowerpot VP1 White
  Special pris 1.270,00 DKK Normalpris 1.695,00 DKK
 8. NYHED
  Flowerpot VP3 - Pale Sand
  Special pris 1.865,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
 9. NYHED
  Flowerpot VP3 - Signal Green
  2.195,00 DKK
 10. Flowerpot VP3 Beige rød
  Special pris 1.645,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
 11. Flowerpot VP3 Blank Hvid
  2.195,00 DKK
 12. Flowerpot VP3 bordlampe, stone blue
  Special pris 1.645,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
 13. Flowerpot VP3 Grey beige
  Special pris 1.645,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
 14. Flowerpot VP3 Grøn
  2.195,00 DKK
 15. Flowerpot VP3 Light Blue
  2.195,00 DKK
 16. Flowerpot VP3 Lysegrå
  Special pris 1.645,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
 17. Flowerpot VP3 Mat hvid
  Special pris 1.645,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
 18. Flowerpot VP3 Mat Sort
  Special pris 1.645,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
 19. Flowerpot VP3 Messing
  Special pris 2.395,00 DKK Normalpris 3.195,00 DKK
 20. Flowerpot VP3 Mustard
  2.195,00 DKK
 21. Flowerpot VP3 Red Brown
  2.195,00 DKK
 22. Flowerpot VP3 Stål
  3.195,00 DKK
 23. Flowerpot VP4 Mat hvid
  2.195,00 DKK
 24. Flowerpot VP4 Mat sort
  2.195,00 DKK
 25. NYHED
  Flowerpot VP7 - Pale Sand
  Special pris 2.236,00 DKK Normalpris 2.795,00 DKK
Faldende orden

Varer 51-75 af 153

Side
pr. side

&Tradition lamper

&Tradition lamper online med fri fragt

&Tradition - som for nogen også går under navnet "AndTradition" - er et internationalt designfirma med hovedsæde i Danmark. Det danske brand står bag ikoniske lampeserier som Flowerpot fra Verner Panton, Bellevue af Arne Jacobsen og Copenhagen lampeserien fra Space Copenhagen.

&Tradition er en relativt ny designvirksomhed og blev grundlagt i 2010 af Martin Kornbek Hansen og byder på designs skabt tilbage til 1920’erne. &Tradition har på kort tid opnået anerkendelse internationalt, som et designbrand, der bygger på de skandinaviske, værdsatte traditioner, og har på kort tid udvidet deres sortiment til at dække - ikke kun lamper, men også et stort udvalg af møbler og accessories. &Tradition genopliver de klassiske designikoner fra de legendariske skabere og kreerer fremtidens klassikere i samarbejde med moderne designere og opretholder principperne for godt håndværk når det kommer til produktionen af et bredt udvalg af lamper som opfylder behovet for funktionalitet, og som er med til at løfte indretningen og give forbrugeren frie tøjler til at skabe en unik indretning ud fra deres egen fantasi.


&Traditions lamper:

&Tradition tilbyder et bredt udvalg af kendte klassiske designs, og du kan finde alt fra loftlamper til bordlamper - og endda en transportabel bordlampe fra den velkendte legendariske klassiker, Flowerpot, hvilket viser at &Tradition formår, at holde ved de originale designs og samtidig udvikle dem, stadig med fuld respekt for skaberen.

Skal du have en gulvlampe eller en standerlampe?

Forskellen på de to er såmænd ikke så stor. På en gulvlampe, kan lampeskærmen justeres til at lyse i den retning der er behov og kan være en fordel hvis den skal bruges til mere end bare en læselampe i hjørnet af stuen. Hvorimod skærmen på en standerlampe er fast, og ikke justerbart, hvilket gør den ideel som læselampe eller anden belysning hvor behovet for at flytte lyskilden ikke er der. Leder du efter en gulvlampe eller en standerlampe fra &Tradition, kan du se vores udvalg af de klassiske fra AJ Bellevue og de flotte HM8 Tripod her HM8 Tripod blev designet tilbage i 1953, men det er første gang, at de produceres, og kan nu fås i 3 flotte farver.

Pendler og loftlamper fra &Tradition

Loftlamper og især pendler er begyndt at fylde mere i hjemmets indretning. Det er ikke længere blot en nødvendighed med en form for lys i hjemmet, nu betyder det også meget hvordan pendlen er formet, hvor stor den er, hvilken farve og hvor mange der skal bruges. Her tilbyder &Tradition også et stort udvalg af både loftlamper og pendler fra de gamle klassiske designere og fra designere gennem nyere tid. Én ting har de dog alle til fælles: De følger &Traditions værdier med designs i enkle simplistiske former og materialevalg. Leder du efter den rette belysning til f.eks. spisebordet, er det nemt at forelske sig i de mange forskellige pendler vi har fra &Tradition. Se for eksempel den flotte Copenhagen-serie hvis rustikke design og form er inspireret fra gaslamperne i Københavns havneanlæg. Har du et højt loft, er Formakami-seriens smukke asiatisk inspirerede lanter helt sikkert værd at overveje og egner sig bestemt til det begrænsede budget.

 

Flowerpot-serien:

Et objekt kan ikke blive et designikon før den har bestået testen af tid, og synes at optræde helt naturligt i forskellige sammenhænge - noget der giver det en symbolsk aura af sin helt egen. Det er præcis hvad Flowerpot serien gør. Den berømte lampe, der er designet i 1969 af Verner Panton, er opkaldt efter de glade Flower Power dage. Verner Panton er en af de mest bemærkelsesværdige og innovative designere i det 20 århundrede. Flowerpot pendlen kan mixes og matches præcis som det ønskes. Følg det klassiske look med én eller to lamper hængende over spisebordet og køkkenbordet, eller slip fantasien løs og leg med farverne. Saml flere pendler - gerne i forskellige størrelser og farver, og placér dem et sted i huset hvor de skaber lys og liv ved at fange opmærksomheden og giver en god stemning. Flowerpot pendlen giver et behageligt nedadrettet lys og passer derfor ind rigtig mange steder i indretningen. Flowerpot serien består af 3 typer pendler og 2 typer bordlamper - alt sammen i et kæmpe udvalg af farver - og kan ses lige her. Flowerpot har i den grad fuldt med udviklingen og der er blevet tilføjet en transportabel bordlampe til den farveglade serie, nemlig VP9 Flowerpot som er perfekt til de lune sommeraftener udendørs der i de sene timer, kræver lidt ekstra belysning, eller som en belejlig natlampe, så man ikke behøver at famle i blinde, eller tænde en masse blændende lys.

AJ Bellevue fra &Tradition

AJ Bellevue er designet af Arne Jacobsen i 1929, og er en del af Bellevue-serien, som foruden gulvlamper, også består af smukke bord- og væglamper. Bellevue-serien var den første serie, som Arne Jacobsen designede i sin tid og er også det ældste design i &Traditions udvalg. Hovedet på Bellevue serien kan flyttes, så lyset lyser lige derhen, hvor du ønsker. Serien er igen blevet meget populær, da den med sin simple og stilrene design passer ind i enhver moderne boligindretning.

Lyskilde til &Tradition Flowerpot og AJ Bellevue

Flowerpot lamperne bruger E27 Max 40W pærer. Bortset fra den transportable VP9 Flowerpot bordlampe der har integreret LED og som bliver ladet op via USB. AJ7 Bellevue gulvlamperne bruger E27 Max 60W AJ8 Bellevue bordlamper og AJ9 Bellevue væglamper bruger E14 Max 40W. Ønsker du muligheden for, at dæmpe belysningen, er dette også en mulighed, med vores 3-trins pærer. Et enkelt klik på afbryderen, ændrer hvor kraftigt pæren skal lyse, og det er derfor muligt at skabe en rigtig hyggelig stemning med lav belysning - en kæmpe fordel i de tidlige morgener, hvor lyset godt kan virke for kraftigt. Det er også muligt at bruge de smarte Philips Hue pærer, der kan styres via WIFI på en app eller via hjemmets smartenhed. Har du brug for vejledning til hvilken pære der er bedst til dit behov, kan du trygt kontakte os. Jensen Company forhandler kun pærer i topkvalitet, og du er derfor altid sikret den bedste lyskilde til din nye lampe. I videoen herunder fortæller Diana mere om den populære Flowerpot-series pendler og om de mange farvevalg og størrelser, der kan tilpasses enhver boligindretning.


Viser butikker tættest på