Grill - gør madlavningen til en leg

Vi forhandler gasgrill og kulgrill fra mærker i absolut højeste kvalitet. Everdure står bag nogle af markedets lækreste deisgns og med en høj brugervenlighed.

Med Everdure hænger kvalitet og design sammen! Her får du den højeste kvalitet præsenteret på flotteste vis med både funktionelle og smukke designs. Med flere størrelser og forskellige modeller, kan du finde en grill til lige netop dit behov. Everdure producerer kraftfulde gasgrill og smarte, funktionelle kulgrill i flere størrelser.

Grillserien Everdure by Heston Blumenthal vil for altid ændre den måde, du griller på. Serien består af både hurtigstartende kulgrill og praktiske gasgrill, hvor der er kælet for designet helt fra bunden.

Kontakt os for et godt tilbud

Grill

Faldende orden

Varer 76-83 af 83

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 76-83 af 83

Side
pr. side

Grill - Seriøs madlavning på den fede måde

Everdure by Heston Blumenthal

Heston Blumenthal, verdensberømt stjernekok, har udviklet en grillserie i samarbejde med Everdure, som vil tage din udendørs madlavning til et helt nyt niveau. Grillene kombinerer den nyeste teknologi med æstetik og brugervenlighed, og der er tænkt på de detaljer, som giver dig den bedste grilloplevelse. Heston har inspireret en hel generation med sin evne til at gøre madlavning til noget helt specielt og har fået sin restaurant The Fat Duck i Berkshire, England, til at modtage hele 3 Michelin-stjerner. For at ære britisk gastronomi er Heston blevet tildelt en hæderspris af Dronning Elizabeth II.

Klar til at opleve den ultimative grillaften med en Everdure grill?

Everdure er kendt for at levere kvalitetsprodukter, der er designet til at gøre din grillaften endnu sjovere, nemmere og bedre. Med en Everdure grill får du en grill, der er let at bruge og betjene, og som giver dig mulighed for at tilberede lækre og saftige retter, hver gang. Everdure kombinerer et brugervenligt design med kvalitetsmaterialer, der giver dig den bedst mulige grillaften. Du kan nemt justere temperaturen, så du kan tilberede stegte retter med den perfekte gennemstegning. Med Everdure får du også et stilrent design, der vil tilføje et strejf af elegance til din have eller terrasse.

Everdure Force og Furnace grill

Everdure Force og Furnace grillene er hurtige og effektive, og de har alle de funktioner du har brug for til at lave fantastisk mad. Everdure Force og Furnace grill har et robust design med kraftfulde brændere og en nem betjening. Hvis du leder efter en kraftfuld og pålidelig grill, er Everdure Force og Furnace det perfekte valg.

 


Skal jeg vælge kulgrill eller gasgrill?

At grille mad udendørs er en populær og underholdende aktivitet for mange. Når det kommer til grillning, er der to hovedtyper af grill: kulgrill og gasgrill. Kulgrillen er kendt for sin unikke smag og aroma, som kommer fra trækul, mens gasgrillen er hurtig og praktisk.

En kulgrill er fantastisk til at give en autentisk og røget smag til maden. Det tager dog lidt længere tid at varme op og tilberede maden, men for mange er den karakteristiske grillsmag og aroma det værd. En anden fordel ved kulgrillen er, at du kan justere temperaturen efter behov ved at regulere mængden af kul og luftstrømmen.

På den anden side er en gasgrill hurtig og let at bruge. Gasgrillen tænder og varmer op hurtigere end kulgrillen, og du kan nemt regulere temperaturen med en termostat. Det er også nemmere at rengøre en gasgrill, da du ikke skal fjerne aske og trækul.

Uanset hvilken type grill du vælger, kan du være sikker på at nyde en god stemning samt hygge med familie og venner.

 


Viser butikker tættest på