Køb bålfade, bålpaldser og bålgrill online med fri fragt

 

Bålpladser og bålfade

Vi har et stort udvalg af markedets flotteste og bedste bålpladser og bålgrill. Vi forhandler Nielsen Outdoor, Eva Solo og Rais - alle danske brands, som har fokus på god kvalitet, god brugervenlighed og lækkert design.

Kvalitet og design skal gerne hænge sammen - både indenfor og udenfor. Med bålfade fra Nielsen Outdoor, Rais og Eva Solo får du kvalitet præsenteret på elegant og flot vis for alle pengene. Nielsen Outdoor er en af Europas største producenter af bålfade, bålgrill og bålpladser og deres produkter fås både i et rustikt look og et mere moderne look. Nielsen bålfadene er produceret på Fyn, og du får her bålfade i 3-4 mm kraftigt stål. Rais  Outdoor tager udgangspunkt i erfaringen fra produktion af brændeovne og pejse - her er materialer og design derfor også helt i top. Eva Solo er et anerkendt mærke inden for living og outdoor, og deres flotte bålfad er blevet en stor success pga. det smukke design og brugervenligheden.

Bålpladser

Faldende orden

16 varer

pr. side
 1. Eva Solo FireGlobe
  2.499,00 DKK
 2. Firebox Havepejs H125 cm
  5.999,00 DKK
 3. Fuego bålfad - corten
  Special pris 2.494,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
 4. Nielsen A-Pejs Corten stål
  5.950,00 DKK
 5. Nielsen Fire-Pit 600
  2.995,00 DKK
 6. Nielsen Grill Cover 800
  395,00 DKK
 7. Nielsen Outdoor Jordspyd
  495,00 DKK
 8. Rund rist Rustfri Ø 50 cm
  1.595,00 DKK
 9. Vikingepande Ø 50 cm
  995,00 DKK
 10. Vikingepande Ø 60 cm
  1.495,00 DKK
 11. Wokpande Ø 50 cm
  995,00 DKK
 12. Wokpande Ø 60 cm
  1.395,00 DKK
Faldende orden

16 varer

pr. side

Kvalitet og design

Nielsen Outdoor Solution er i dag en af Europas største producenter af bålgrill, bålfade og bålpladser i alle størrelser og former. Det er kun dig selv, der sætter grænsen for hvordan du ønsker at dit bålfad eller grill skal se ud. Vi har samtidig et bredt udvalg af tilbehør til grillen.

Med et Nielsen bålfad eller grill får du den absolut bedste kvalitet. Alle grill bliver nemlig samlet og produceret på fabrikken i Tommerup på Fyn. Også larkeringen bliver foretaget i Danmark for at sikre den højeste kvalitet.

Alle modellerne er lavet i 3 eller 4 mm. kraftig stål. De fleste modeller er lavet i enten varmebehandlet stål eller almindelig rå stål. Varmebehandlingen sikrer en længere levetid samt et bålfad, der ikke ruster.

Udendørspejse

Tag hyggen med ud i haven. På vores udendørspejse kan du både hygge dig ved flammerne eller udnytte varmen til at grille over åben ild. Vores udendørspejse er af højeste kvalitet og giver en dejlig varme og behagelige flammer selv hvis det blæser på terrassen.

Nielsen Outdoor

Med bål grill fra Nielsen Outdoor får du to oplevelser i et produkt. For det første får du en fantastisk grilloplevelse, men også mulighed for at have bål over alt i haven. Nielsen Bål-Grill er nemlig nemme at flytte rundt i haven eller på terrassen. På alle grill er der hul i bunden, så vandet kan løbe ud. Vi anbefaler dog stadig, at der tilkøbes cover for at beskytte selve fadet.

Nielsen bålfade online

Nielsen bålfade - fri fragt

Nielsen bålfade inspiriation

Nielsen bålfade hos Jensen Company

Viser butikker tættest på