Terrassevarmere til have og terrasse - køb online med fri fragt


Terrassevarmere

Forlæng sommeren med en terrassevarmer i lækkert og robust design. Vi forhandler flotte og funktionelle terrassevarmere fra flere kendte mærker. Vi forhandler modeller med el, gas, brænde eller infrarød varme - find en model, der passer til dit behov.

En terrassevarmer gør det muligt at nyde de kølige sommeraftener og lune forårsdage lidt længere. Tænd for terrassevarmeren og mærk varmen og hyggen sprede sig. Vælg en model til el, hvis du ønsker en hurtigt plug-and-play løsning. Ønsker du ekstra hygge omkring din terrassevarmer anbefaler vi en model med flammer, da det skaber en særligt hyggelig atmosfære.

Terrassevarmere

Faldende orden

16 varer

pr. side
 1. NYHED
  Cover til London og Malmö
  399,00 DKK
 2. NYHED
  Cubis udendørs brændeovn
  Special pris 13.990,00 DKK Normalpris 14.499,00 DKK
 3. NYHED
  Decoflame London, bio - Hvid
  7.995,00 DKK
 4. NYHED
  Decoflame London, bio - Sort
  7.995,00 DKK
 5. NYHED
  Decoflame Malmö, gas - Corten
  7.995,00 DKK
 6. Eva Solo FireGlobe
  2.499,00 DKK
 7. Firebox Havepejs H125 cm
  Special pris 4.795,00 DKK Normalpris 5.999,00 DKK
 8. HeatUp Terrassevarmer
  Special pris 2.950,00 DKK Normalpris 3.999,00 DKK
 9. Nielsen A-Pejs Corten stål
  5.950,00 DKK
 10. Patio Heater Slimline 1800W
  2.199,00 DKK
 11. Patio Heater Slimline 2400W
  2.599,00 DKK
 12. Planika - Dancing Flames
  2.445,00 DKK
 13. Planika Lighthouse, hvid
  Special pris 6.495,00 DKK Normalpris 7.395,00 DKK
 14. Planika Lighthouse, sort
  Special pris 6.495,00 DKK Normalpris 7.395,00 DKK
 15. Væghængt HeatUp Terrassevarmer
  Special pris 2.998,00 DKK Normalpris 3.999,00 DKK
Faldende orden

16 varer

pr. side

Terrassevarmere

Terrassevarmere med prismatch og fri fragt

Der er intet bedre end stilheden og hyggen på terrassen en sommeraften, når mørket begynder at falde på. Desværre er mange nødsaget til at trække sig indenfor, når luften bliver for kølig. I dette tilfælde vil en terrassevarmer være et oplagt valg til at forlænge timerne på terrassen - selv efter mørkets frembrud - og alt efter, hvilken terrassevarmer du vælger, kan den også være med til at give lys og skabe en hyggelig stemning.

Hvilken terrassevarmer skal jeg vælge?

Terrassevarmere i dag er ikke længere kun dedikeret til væghængende eller fritstående varmeapparater. Terrassevarmere findes i dag i et stort udvalg - både i el og med levende ild. Udvalget i dag kan måske virke overvældende, så her er et overblik over, hvilke typer terrassevarmere du kan finde hos Jensen Company.


Terrassevarmere med el

El terrassevarmere er den mest klassiske løsning, som kan findes på mange terrasser og i udestuer. El terrassevarmeren er oplagt hvis du søger en løsning, der ikke optager for meget plads og heller ikke optager gangplads. Der findes diskrete væghængte modeller, der blot skal tilsluttes strøm for at virke, og mange har medfølgende fjernbetjening, hvor der også kan være mulighed for at regulere varmen efter behov. El terrassevarmere findes også i fritstående modeller og er især et hit, da mange også varmer nedefra, så du ikke behøver at fryse om benene.

Infrarød Terrassevarmer

En infrarød terrassevarmer er ikke det samme som en el terrassevarmer, da den elektriske har en anden form for opvarmning. En infrarød terrassevarmer er en sikker vinder i forhold til omkostningerne ved opvarmning, da den kun bruger omkring 1-2 kroner i timen og er derfor også et miljørigtigt valg. Varmen fra en infrarød terrassevarmer minder meget om den varme solen giver - men uden de skadelige stråler. De infrarøde stråler varmer ikke luften omkring, men kun det de rammer, og samtidig mærker du lynhurtigt effekten fra terrassevarmeren, når du tænder den. Du kan bruge en infrarød terrassevarmer udenfor eller i udestuen og blot nyde varmen uforstyrret, da der heller ikke er støjgener forbundet med den infrarøde terrassevarmer.

Terrassevarmere med gas

En terrassevarmer med gas er ved at blive lige så almindeligt som en elektrisk terrassevarmer. Fordelen ved en gas terrassevarmer er, at de er nemme at tænde op, og de fleste nyere modeller er udstyret med en økonomisk brænder, der optimerer forbruget, så gasflasken holder i lang tid. Mange gas terrassevarmere er bygget som en fritstående enhed og er designet så gasflasken kan stå skjult inde i den, og du får derfor et stilrent produkt, der vil pynte på terrassen eller i udestuen.

Terrassevarmere med Bioethanol

Biopejse og Bio terrassevarmere er typer, der de seneste år er vokset i popularitet - og med god grund: Bio terrassevarmere fås i mange størrelser, så du både kan få et “tårn” - et af de høje fritstående typer, men også små bordmodeller som er særligt populære, hvis du bor i en lejlighed med en mindre altan, hvor der ganske enkelt ikke er plads til en fritstående terrassevarmer, der optager meget gulvplads. De små modeller har som regel en kapacitet på 1-2 liter og en brændetid fra 3 timer og helt op til 7 timer. En fritstående bio terrassevarmer er en glimrende løsning, hvis du har en terrasse eller en udestue med gulvplads. De store modeller har en kapacitet på omkring 3 liter og kan brænde i omkring 6 timer. Bioethanol danner hverken røg eller sod, og der er ingen usunde partikler fra ilden. Vælger du en bioethanol af god kvalitet - gerne med minimum 95% ethanol, så er du sikret et godt resultat. Fordelene ved bioethanol er derfor også, at det brænder rent, ilden giver varme, en smule vanddamp og kuldioxid. Du kan derfor roligt tage de små bordmodeller med indenfor og skabe pejsehygge i de køligere årstider.

Terrassevarmer med brænde

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig også muligt at skabe varme på terrassen med godt gammeldags brænde. Her kan du finde klassiske løsninger som bålfade, hvor ilden samtidig kan udnyttes til f.eks. at lave lækre snacks med skumfiduser og popcorn. Der findes også mere lukkede løsninger; som havepejse og en udendørs brændeovn, der virkelig kan skabe en rustik og hyggelig stemning, samtidig med at de giver en god varme i mange timer. Der findes efterhånden også en del havepejse og bålfade, der kan konverteres til en grill ved tilkøb af en speciallavet rist til det pågældende produkt.

Vedligeholdelse af en terrassevarmer

Langt de fleste terrassevarmere kræver ingen eller minimal vedligeholdelse og kan tåle at være ude hele året - også de elektriske/infrarøde modeller. For at forlænge levetiden på din terrassevarmer kan det være en fordel at have et cover, så du kan tildække terrassevarmeren, når den ikke er i brug. I mange tilfælde er det muligt at købe et cover speciallavet til den enkelte terrassevarmer, så du nemt og uden besvær kan pakke terrassevarmeren ind. 

Viser butikker tættest på