haveborde fra Lafuma og Jensen Outdoor - køb online med fri fragt


Kvalitetshaveborde - 100% vedligeholdelsesfri

Udemøbler skal være holdbare og funktionelle! Vi forhandler kun havemøbler, hvor kvaliteten er i top, og hvor materialerne gør det nemt at nyde udelivet i haven og på terrassen.

Jensen Outdoor er vores eget mærke bestående af coated skifer-haveborde og varmgalvaniseret stål. Materialerne sikrer en lang levetid trods det danske vejr med frost, sol og evt. saltholdig vind fra havet. Lafuma er brugervenlighed og komfort i topklasse. De fleste borde fra Lafuma kan foldes, så de ikke fylder meget, og de er derfor opalgte til camping og mindre sommerhuse. Se desuden vores udvalg af kvalitetshavestole.

Haveborde

Faldende orden

19 varer

pr. side
Faldende orden

19 varer

pr. side

Eksklusive Haveborde

Vores udvalg af haveborde og spiseborde hos Jensen Company består af 100 % vedligeholdelsefrie kvalitetsmærker. Borderne er yderst velegnet til at stå både ude og inde i køkkenet eller en havestue. Holdbarhed og funktionalitet er grundlæggende for vores produktudvalg, der bl.a. byder på vores egenproducerede Jensen Outdoor. Se udvalget her på siden, eller kom forbi butikkerne i Herning eller Vejle og oplev vores kvalitetsprodukter. Vores fokus er skifer, teak og betonborde, som skal kunne stå ude hele året.


Vedligeholdelse

Vi anbefaler at alle borde bliver vedligeholdt bedst muligt. Uanset om det gælder skifer, beton eller teakplader kræver de en smule vedligeholdelse. De fleste materialer kan nøjes med at smøres 1 - 2 gange om året. Holder du dine møbler, kan de holde i mange år.

Vi har markedets bedste vedligeholdelsesmaterialer. Golden Care serien bruger vi til beskyttelse af Teaktræsborde og stole. Til vores skifer og beton borde, har vi fundet det bedste middel, ved over flere år at have testet forskellige middler.

Viser butikker tættest på