Black Friday - køb lamper, belysning og living med rabat online


Black Friday hos Jensen Company

Black Friday rammer Danmark fredag d. 27. november i 2020. Besøg os i butikken eller online og se de stærke tilbud på belysning, haveudstyr og indretning! Tilmeld dig vores kundeklub og nyhedsbrev herunder, så minder vi dig om Black Friday, og du deltager desuden automatisk i konkurrencer, og får tilsendt særtilbud og kampagner direkte i indbakken.


Køb Louis Poulsen på Black Friday

Lamper på Black Friday - køb online med black friday prisgaranti

Køb Philips Hue på Black Friday - køb online med black friday prisgaranti


 

BLACK FRIDAY PRISMATCH

Vi matcher alle priser på Belysning under Black Friday

Gælder: Ned til vores indkøbspris - Danske Webshops - Priser inkl. levering

 


Black Friday tilbud

- store rabatter og små priser på lamper, interiør og meget andet både online og i vores butik.

Det er efterhånden en tradition med Black Friday i Danmark, og traditionen tro er rabatterne ikke små. Hele dagen kan du hos Jensen Company spare masser af penge på belysning og interiør både i vores butikker og online. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og tyvstart på Black Friday og modtag gode særtilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke fremover.

Når vi fejrer Black Friday hos Jensen Company, er det både online og i vores butikker. Vi har masser af gode tilbud og nedsættelser på alle de kendte varer. På vores webshop starter salget allerede torsdag, og i vores butik i Herning står vi klar til at tage imod dig hele dagen fredag fra kl. 09.00 - 20.00. I vores butikker er vi behjælpelige med gode råd, vejledning og sparring om dine køb, og online sidder vi i dagtimerne klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål mens Black Friday er i gang online. Valg af interør og lamper kan kræve overvejelse, og vi har her samlet inspiration til lampekøb, som du kan se på, inden Black Friday går i gang - på den måde kan du, allerede inden fredag, finde frem til de produkter, du vil på jagt efter på vores webshop.


Det amerikanske Black Friday fænomen er kommet for at blive

Når Black Friday går løs i 2020, fredag d. 27 november, ser det alt andet end sort ud! Fænomenet er efterhånden en tradition i flere dele af verden, og stammer fra USA, hvor dagen har eksisteret siden 1950'erne. Dagen falder altid efter Thanksgiving, som er den 4. torsdag i november, og selvom vi i Danmark tror, at Black Friday er en vild shoppedag herhjemme, kan man i USA se endnu mere vanvittige kø-tilbud og flere tusind mennesker, som stormer ind i storcentrene, når tilbudsdagen går løs.

I nogle stater er fredagen efter Thanksgiving nemlig en helligdag, og derfor kan nogle amerikanere bruge hele dagen rundt i de mange butikker, som har specielle åbningstider og vanvittige tilbud. Som online handel har udviklet sig, er Black Friday i dag også blevet et stort fænomen online. Der er tilsyneladende to årsager til navnet Black Friday. I nogle byer ville der være sort af trafik og mennesker pga. de gode tilbud, og derudover blev denne dag betegnet som dagen, hvor butikkernes regnskab gik fra røde til sorte tal pga. den store omsætning. Som verdenens handel har udviklet sig til at blive mere international, har Black Friday spredt sig fra USA til andre dele af verden, og her i Europa er det sandsynligvis et shoppefænomen, som er kommet for at blive.


Besøg os i butikkerne eller shop online

Herning Butikken

Jensen Company Herning
Silkeborgvej 88
7400 Herning

[email protected]

Tlf. 97 22 20 88