Bestlite BL9 XL Pendel Messing/sort

4.545,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010347

Bestlite BL9 XL Pendel i messing og sort lampeskærm

Bestlite BL9 XL Pendlen er en enkel og elegant pendel i et tidløst design. Det er en særdeles stilfuld og minimalistisk pendel, som tager sig flot ud i enhver moderne indretning. Denne model er fremstillet i messing, hvilket hitter i 2018, mens lampeskærmen fås i enten sort eller grå. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Bestlite BL9 XL Pendlen har en karakteristisk lampeskærm, som giver et direkte, nedadrettet lys. Det passer specielt godt til køkkenet og over spisebordet. BL9 XL Pendlen tager sig grundet sin størrelse bedst ud alene, medmindre spisebordet er forholdsvis stort.

Bestlite BL9 Pendlen fås i fire forskellige størrelser, der udover denne XL-model har S-lampe med en diameter på 16 cm, en M-lampe med en diameter på 21 cm og en L-lampe med en diameter på 40 cm. Derudover fås BL9 Pendlen i forskellige materialer og farver, hvilket bevirker, at du kan få en lampe, der passer ind i din smag og bolig.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Det er et design, som hurtigt blev populær, bl.a. på grund af den engelske premierminister Winston Churchill, som havde BL1 Bordlampen til at stå på sit kontor.

Specifikationer:
Materiale: Messing
Farve: Sort
Højde: 50 cm
Diameter: 60 cm
Lyskilde: E27 - Max. 23 Watt.

 

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL9 XL Pendel Messing/sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL9 XL Pendel Messing/sort

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på