Bestlite BL9 S Krom/porcelæn

2.545,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010305

Bestlite BL9 S i flot opalglas og krom

Bestlite BL9 S Pendlen er en enkel og elegant pendel i et tidløst design. Det er en særdeles stilfuld og minimalistisk pendel, som tager sig flot ud i enhver moderne indretning. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Bestlite BL9 S Pendlen i opalglas har en karakteristisk lampeskærm, som giver et lys ud. Det er derfor en ideel lampe af hænge i køkkenet eller i stuens hyggekrog. Ønsker man, at skærmen skal give et direkte, nedadrettet lys, så skal man vælge en anden lampeskærm end denne opal/porcelænsskærm. Denne pendel tager sig flot ud alene, men man kan med fordel også hænge flere BL9 S-lamper over spisebordet, da lampens diameter blot måler 16 cm.

Bestlite BL9 Pendlen fås i fire forskellige størrelser, der udover denne lille model har en M-lampe med en diameter på 21 cm, en L-lampe med en diameter på 40 cm og en XL-lampe, hvis diameter er på 60 cm. Derudover fås BL9 Pendlen i forskellige materialer og farver, hvilket bevirker, at du kan få en lampe, der passer ind i din smag og bolig.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Det er et design, som hurtigt blev populær, bl.a. på grund af den engelske premierminister Winston Churchill, som havde BL1 Bordlampen til at stå på sit kontor.

Specifikationer:
Materiale: Krom
Farve: Opalglas/porcelæn
Højde: 18,5 cm
Diameter: 16 cm
Lyskilde: E14 - Max. 40. Watt. 

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL9 S Krom/porcelæn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL9 S Krom/porcelæn

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på