Bestlite BL9 M Pendel Messing/hvid

2.245,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010320

Bestlite BL9 M Pendel i Messing med hvid skærm

Bestlite BL9 M Pendlen er en enkel og elegant pendel i et tidløst design. Det er en særdeles stilfuld og minimalistisk pendel, som tager sig flot ud i enhver moderne indretning. Denne model er fremstillet i messing, mens lampeskærmen fås i sort, hvid eller grå. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Bestlite BL9 M Pendlen har en karakteristisk lampeskærm, som giver et direkte, nedadrettet lys. Det passer specielt godt til køkkenet og over spisebordet. Det er dog også en lampe, der eksempelvis sagtens kan hænge over sofabordet eller i soveværelset. Ønsker man, at skærmen skal give et lys ud, så skal man vælge porcelænsskærmen. Man kan med fordel hænge flere BL9 M-lamper over spisebordet, da lampens diameter blot måler 21 cm.

Bestlite BL9 Pendlen fås i fire forskellige størrelser, der udover denne medium model har en S-lampe med en diameter på 16 cm, en L-lampe med en diameter på 40 cm og en XL-lampe, hvis diameter er på 60 cm. Derudover fås BL9 Pendlen i forskellige materialer og farver, hvilket bevirker, at du kan få en lampe, der passer ind i din smag og bolig.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Det er et design, som hurtigt blev populær, bl.a. på grund af den engelske premierminister Winston Churchill, som havde BL1 Bordlampen til at stå på sit kontor.

Specifikationer:
Materiale: Messing
Farve: Hvid
Højde: 18,5 cm
Diameter: 21 cm
Lyskilde: E14 - Max. 40. Watt. 

 

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL9 M Pendel Messing/hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL9 M Pendel Messing/hvid

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på