Bestlite BL9 M Black Brass/porcelæn

3.295,00 DKK
1 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010313

Bestlite BL9 Black Brass Pende med porcelænsskærml - Ø21

Bestlite har i mange år designet en række populære lamper. Her er BL9 pendlen én blandt mange. I forbindelse med GUBI's 50 års jubilæum har Bestlite redesignet den populære serie, som her ses i en sortlakeret messing-udgave. Lampen har bevaret sit industrielle design, som giver en rå kontrast til det moderne hjem. Denne pendel kan købes med en matchende sort lampeskærm. Ønsker du en anden type skærm, kan dette også vælges i henholdsvis mat hvid og opaliseret glas.

Bestlite BL9 M Pendlen har en karakteristisk lampeskærm, som giver et direkte, nedadrettet lys. Det passer specielt godt til køkkenet og over spisebordet. Ønsker man, at skærmen skal give et lys ud, så skal man vælge porcelænsskærmen. Man kan med fordel hænge flere BL9 M-lamper over spisebordet, da lampens diameter blot måler 21 cm.

Bestlite BL9 Pendlen fås i fire forskellige størrelser, der udover denne medium model har en S-lampe med en diameter på 16 cm, en L-lampe med en diameter på 40 cm og en XL-lampe, hvis diameter er på 60 cm. Derudover fås BL9 Pendlen i forskellige materialer og farver, hvilket bevirker, at du kan få en lampe, der passer ind i din smag og bolig.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Det er et design, som hurtigt blev populær, bl.a. på grund af den engelske premierminister Winston Churchill, som havde BL1 Bordlampen til at stå på sit kontor.

Specifikationer
Producent: Bestlite
Materiale: Messing
Farve: Opal porcelænl
Diameter: Ø21 cm
Højde skærm: 18 cm
Ledning: 2 meter 
Lyskilde: E14 - Max: 30W LED

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL9 M Black Brass/porcelæn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL9 M Black Brass/porcelæn

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på