Bestlite BL9 L Pendel Messing/hvid

3.895,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010336

Bestlite BL9 L Pendel i messing og med hvid lampeskærm

Bestlite BL9 L Pendlen er en enkel og elegant pendel i et tidløst design. Det er en særdeles stilfuld og minimalistisk pendel, som tager sig flot ud i enhver moderne indretning. Denne model er fremstillet i messing, hvilket hitter i 2018, mens lampeskærmen fås i enten sort eller hvid. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Bestlite BL9 L Pendlen har en karakteristisk lampeskærm, som giver et direkte, nedadrettet lys. Det passer specielt godt til køkkenet og over spisebordet. BL9 L Pendlen tager sig både flot ud alene og flere på en række.

Bestlite BL9 Pendlen fås i fire forskellige størrelser, der udover denne L-model har S-lampe med en diameter på 16 cm, en M-lampe med en diameter på 21 cm og en XL-lampe, hvis diameter måler 60 cm. Derudover fås BL9 Pendlen i forskellige materialer og farver, hvilket bevirker, at du kan få en lampe, der passer ind i din smag og bolig.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Det er et design, som hurtigt blev populær, bl.a. på grund af den engelske premierminister Winston Churchill, som havde BL1 Bordlampen til at stå på sit kontor.

Specifikationer:
Materiale: Messing
Farve: Hvid
Højde: 33 cm
Diameter: 40 cm
Lyskilde: E27 - Max. 23 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL9 L Pendel Messing/hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL9 L Pendel Messing/hvid

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på