Bestlite BL7 Væg Messing/hvid

Special pris 2.470,00 DKK Normalpris 3.295,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010250

Bestlite BL7 Væglampe i messing med hvid lampeskærm

Bestlite BL7 Væglampen er en elegant væglampe i et tidløst design. Den giver med sin flotte og minimalistiske look ethvert rum karakter, og samtidig giver lampen et meget behageligt lys. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Væglampen er en klassiker, som har et industrielt design med fine detaljer og står fint i kontrast til det moderne hjem. Med sit moderne og minimalistiske look i de forskellige farver er Bestlite BL7 Væglampen en lille fiks lyskilde til entreen, som sengelampe eller over køkkenbordet. Den kan enten hænge alene eller kombineres parvis for netop at skabe en udtryksfuld belysning. Denne model af BL7 Væglampen er fremstillet i messing og med en lampeskærm i enten sort, hvid eller grå.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Det er et design, som hurtigt blev populær, bl.a. på grund af den engelske premierminister Winston Churchill, som havde BL1 Bordlampen til at stå på sit kontor.

Specifikationer
Producent: Bestlite
Materiale: Messing
Farve: Hvid og messing
Diameter: Ø16 cm
Højde: 29 cm
Ledning: 1,6 meter 
Lyskilde: E14 - Max: 40 Watt

 

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL7 Væg Messing/hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL7 Væg Messing/hvid

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på