Bestlite BL6 Væg Messing/grå

4.295,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010190

Bestlite BL6 Væglampe med messingstel og grå skærm

Bestlite BL6 Væglampen er en simpel og stilfuld væglampe i et tidløst design. Den giver med sin flotte og minimalistiske look ethvert rum karakter, og samtidig giver lampen et meget behageligt lys. Skærmen er justerbar, hvilket sikrer et blændfrit lys. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Lampen er en moderne klassiker, som passer perfekt ind i de fleste hjem, ikke kun på arbejdsværelset. Bestlite BL6 Væglampen egner sig også godt til at have hængende over sofaen eller lænestolen i stuen, over sengen i soveværelset eller over kommoden i entréen. Kun din egen fantasi sætter grænser for, hvor du kan hænge BL6 Væglampen, som tilpasser sig enhver smag.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design, og passer derfor stadig perfekt ind i den moderne indretning. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London.

Specifikationer:
Materiale: Messing
Farve: Grå og messing
Højde: 49,5 cm
Lyskilde: E14 - Max. 40 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL6 Væg Messing/grå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL6 Væg Messing/grå

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på