Bestlite BL6 Væg Messing

5.445,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010189

Bestlite BL6 Væglampe i smuk messing

Bestlite BL6 væglampe er en enkel og elegant væglampe i et tidsløst design. Den skaber stil i ethvert hjem, og med den justerbare skærm og arm, giver lampen et funktionelt lys til både læselys og hyggelys. Bestlite BL6 væglampen er derfor både god over skrivebordet, i stuens læsekrog eller i entreen.

BL6 væglampen har en afbryder på ledningen, og du kan tilvælge en tretrins-pære til lampen, så du nemt kan skifte mellem tre lysstyrker, ved at trykke på afbryderen. På de måde får du et justerbart lys, uden at skulle montere en dæmper på din stikkontakt.

Lampen er en moderne klassiker, som passer perfekt ind i de fleste hjem. Lampens udtryk er enkelt og moderne, men leder også tankerne hen på ældre gadelygter, og kombinerer på den måde det klassiske look med et moderne, lækkert design.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design, og passer derfor stadig perfekt ind i den moderne indretning. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London.

Specifikationer:
Mateteriale: Messingbelagt metal
Farve: Messing
Højde: 49,5 cm
Lyskilde: E14 - Max. 40 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL6 Væg Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL6 Væg Messing

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på