Bestlite BL5 Messing

5.645,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010134

Bestlite BL5 Væglampe i Messing med messingskærm

Bestlite BL5 er en enkelt og særdeles stilfuld væglampe i et tidløst design. Den er velegnet ind i ethvert rum, hvor den med sit stilfulde look giver et meget behageligt lys, mens den justerbare skærm sikrer et blændfrit lys. Derudover er højden justerbar, hvilket gør den nem at tilpasse efter dit behov. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Denne flotte lampe i messing er både ideel til et læsehjørne i stuen, i køkkenet, over skrivebordet på kontoret eller som læselampe på soveværelset. Med sit moderne og minimalistiske udtryk er Bestlite BL5 væglampe en klassiker, der gennem årene altid har været elsket af designere og arkitekter.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Det er et design, som hurtigt blev populær, bl.a. på grund af den engelske premierminister Winston Churchill, som havde BL1 Bordlampen til at stå på sit kontor.

Specifikationer:
Materiale: Messing 
Skærm: Messing
Højde: Justerbar højde 47 - 80 cm.
Lyskilde: Max. 40 Watt. E14 Fatning

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL5 Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL5 Messing

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på