Bestlite BL4 Gulv Krom/sort

7.495,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010101

Bestlite BL4 gulvlampe i sort/krom

Bestlite BL4 er en enkel og elegant gulvlampe i et tidsløst design. Den skaber stil i ethvert rum, og giver samtidig et meget behageligt lys, mens den justerbare skærm sikrer et blændfrit lys. Derudover er højden justerbar, så den er nem at tilpasse efter dit behov. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Med sit moderne og minimalistiske udtryk er Bestlite BL4 en klassiker, der gennem årene altid har været elsket af designere og arkitekter. Det er oplagt at vælge en gulvlampe frem for en bordlampe, hvis ikke du har et bord at stille din lampe på, og her er Bestlite BL4 et godt valg. Denne lampe er både ideel til et læsehjørne i stuen, på kontoret eller endda i køkkenet, hvis du ønsker en anden belysning end loftsbelysning.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London.

Ønsker du en dæmpbar belysning fra din gulvlampe? Tilkøb en tretrins-pære, hvor lysniveauet nemt kan justeres i tre niveauer, når du klikker på lampens afbryder. For hvert klik, ændres lysniveauet automatisk - et perfekt valg, hvis lampen skal bruges til både hyggelig belysning og funktionelt læselys.

Specifikationer:
Materiale: Krom med pulverlakeret skærm.
Højde: 120-210 cm
Diameter fod: Ø28
Skærm: Ø21
Lyskilde: E14 - 40 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL4 Gulv Krom/sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL4 Gulv Krom/sort

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på