Bestlite BL3 S Gulv Messing/porcelæn

8.145,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10021820

Bestlite BL3 S Gulvlampe i messing med det fineste opalglas

Bestlite BL3 S Gulvlampen er en enkel og elegant gulvlampe, hvis rene linjer kombineres med stor funktionalitet på grund af den justerbare arm og en bevægelig skærm. På ledningen sidder trykafbryderen.

Bestlite BL3 S Gulvlampens skærm måler 16 cm. Det er en gulvlampe, som har rene linjer og et minimalistisk udtryk, og derfor kan den sættes i alle rum. Lampen giver et behageligt arbejds- og læselys, hvorfor den fint kan stå ved siden af lænestolen i stuen, på kontoret eller ved siden af sofahjørnet. Den smukke skærm i opalglas giver kant til rummet. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Med sit moderne udtryk er det en klassiker, der gennem årene altid har været elsket af designere og arkitekter.

Ønsker du dæmpbar belysning fra din gulvlampe, kan du tilkøbe en 3-trins-pære, hvor lyset nemt kan justeres i tre trin, blot ved at trykke på lampens afbryder. For hvert klik på afbryderen, justeres lysniveauet automatisk.

Specifikationer:
Materiale: Opal/messing
Højde: 133 - 152 cm (justerbar)
Skærm: Ø16
Lyskilde: E14 - Max. 40 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL3 S Gulv Messing/porcelæn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL3 S Gulv Messing/porcelæn

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på