Bestlite BL3 S Gulv Black Brass/Porcelæn

8.145,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010022

Bestlite BL3 S Gulvlampen i lækker sort kromfarve med porcelænsskærm

Bestlite BL3 Gulvlampen med small skærm er en enkel og elegant gulvlampe, hvis rene linjer kombineres med stor funktionalitet på grund af den justerbare arm og bevægelige skærm.

Bestlite BL3 S Gulvlampens skærm måler 16 cm. Det er en gulvlampe, som på bedste vis kombinerer rene linjer med stor funktionalitet. Derfor er lampen let at placere i den skandinaviske indretning, hvor minimalistisk stil og funktionalitet fremhæves. Lampen giver et behageligt arbejds- og læselys, hvorfor den fint kan stå ved siden af lænestolen i stuen, på kontoret eller ved siden af sofaen. Bestlite BL3 gulvlampen er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

BL3 S gulvlampen har en afbryder på lampens ledning. Lampen har ikke indbygget dæmper, men hvis du tilkøber en tretrinspære til gulvlampen, kan du nemt justere lysstyrken i tre trin, ved at slukke og tænde lampen. For hvert klik med afbryderen justeres lysstyrken på pæren - på den måde har du ikke behov for en bagkantdæmper på din stikkontakt.

Gulvlampen er del af BL-serien, som er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet i dag ligger tæt op ad de industrielle rødder hvorfra det originale design er inspireret. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Med sit moderne udtryk er det en klassiker, der gennem årene altid har været elsket af designere og arkitekter.

Specifikationer:
Materiale: Sort krom og porcelæn
Højde: 133 - 152 cm (justerbar)
Skærm: Ø16
Lyskilde: E14 - Max. 40 Watt (der medfølger gratis LED-lyskilde - tilvælg gerne en tretrinspære, hvis du vil kunne dæmpe lampen i tre trin direkte på afbryderen)

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL3 S Gulv Black Brass/Porcelæn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL3 S Gulv Black Brass/Porcelæn

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på