Bestlite BL2 Bord Messing/porcelæn

5.445,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10009995

Bestlite BL2 Bordlampe i porcelænsglas og messing

Bestlite BL2 Bordlampen i porcelæn er en enkel og elegant bordlampe i et tidsløst design. Den skaber stil i ethvert rum, og giver samtidig et meget behageligt arbejdslys, eftersom den justerbare skærm giver et blændfrit lys.

Bestlite BL2 Bordlampen er en moderne klassiker, som har rene linjer og et elegant udtryk, hvilket udstråler en særpræget enkelhed. Bordlampen har en fleksibel arm og en bevægelig skærm, hvilket gør den optimal til ethvert hjemmekontor, som belysning ved sengebordet eller i stuens hyggehjørne. Det er både en flot og fleksibel bordlampe, og samtidig er det et stilfuldt stykke design i sig selv. Dette er den flotte glasskærm i porcelæn med til at understrege.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Lampen blev hurtigt meget populær, og den er kendt som Winston Churchils lampe, da den engelske premierminister brugte lampen på sit kontor under 2. verdenskrig. Han tog tilmed også ofte lampen med sig, når han rejste rundt i verden. Bestlite lampen er desuden udstillet på Design Museum i London.

Specifikationer:
Materiale: Krom eller messing med glasskærm
Højde: 50 cm
Diameter: 16 cm
Lyskilde: Max. 40Watt. E14 fatning.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL2 Bord Messing/porcelæn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL2 Bord Messing/porcelæn

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på