Bestlite BL1 Bord Krom/sort

4.295,00 DKK
Uge 45 Forventet levering:
Varenr
10009969

Bestlite BL1 Bordlampe Sort

Bestlite BL 1 Bordlampen er en enkel og elegant bordlampe i et tidsløst design. Den skaber stil i ethvert rum, og giver samtidig et meget behageligt arbejdslys, da den grundet den justerbare skærm er blændfri.

Lampen er en moderne klassiker, som passer perfekt ind i de fleste hjem, ikke kun på arbejdsværelset. Bestlite BL1 bordlampe er ligeledes justerbar i højden, og egner sig derfor også godt til at stå på kommoden i entreen, på et lille bord i stuen, eller i køkkenet hvis du ikke ønsker en direkte loftsbelysning.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Det er ikke tilfældigt, at Winston Churchill havde Bestlite på sit skrivebord under 2. verdenskrig, og samtidig tog han ofte lampen med på sine rejser. Bestlite lampen er desuden udstillet på Design Museum i London.

Ønsker du et dæmpbart lys fra din bordlampe? Tilkøb en tretrins-pære, så lyset kan jsuteres i tre niveauer blot ved at trykke på lampens afbryder. For hver klik på afbryderen, justeres lysstyrken automatisk - et oplagt valg, hvis lampen skal benyttes til både hyggebelysning og læselys.

Specifikationer:
Design: Bestlite.
Materiale: Sort/krom
Højde: 51 - 84 cm
Diameter: 16 cm
Lyskilde: Max. 40Watt. E 14 fatning

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL1 Bord Krom/sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL1 Bord Krom/sort

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på