Bell Medium hvid

3.099,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712396005730

Normann Copenhagen Bell Medium pendel i hvid

Den flotte og populære serie fra Normann Copenhagen er designet af Andreas Lund og Jacob Rudbeck. Inspirationen til serien er tydeligt fundet i en klokkeform, som skaber en behagelig og funktionel belysning under lampen. Dette er seriens medium med en diameter på 42 cm.

Seriens pendler er skabt i et simplistisk design, hvor lampens ledning spiller en fin rolle i designet. Lampen er nemlig designet således at den hænger i en hank, hvorfra ledningen går op til ophænget. På den måde skjules ledningens direkte kontakt med pendlens krop - og lampen fremstår derfor ikke som en traditionel lampe, men i højere grad som en klokke.

Bell-lamperne er skabt i aluminium og har en mat overflade, som kombineres fint med ophænget i gummi. Materialesammensætningen skaber et perfekt moderne design, hvor den simplistiske form fremhæver materialevalget. Lampens krop er i mat hvid aluminium, mens ophænget består af en hvid gummidetalje og stofledning.

Bell-seriens pendler fra Normann Copenhagen hænger rigtig godt over spisebordet og køkkenbordet, da de giver et funktionelt og godt nedadrettet lys. De mindre pendler kan desuden bruges over kommode, kaffebord og i hjørnet af opholdsrum, hvor de kan hænges i sæt, alene eller i klynger.

Specifikationer:

Brand: Normann Copenhagen
Farve: Hvid
Materiale: Aluminium og gummi
Ledning: 4 meter stofledning
Diameter: 42 cm
Højde: 44 cm
Fatning: E27 (vælg LED-pære for et lavere energiforbrug)
Vægt: 3,1 kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Bell Medium hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bell Medium hvid

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  Special pris 715,00 DKK Normalpris 999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  Special pris 974,00 DKK Normalpris 1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  Special pris 1.945,00 DKK Normalpris 2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på