Atom væglampe - Opal

1.499,00 DKK
Slut Maj Forventet levering:
Varenr
5705639740123

Atom væglampe - Opal

Halo Design er grundlagt af Michael Waltersdorff der bare 18 år gammel, sprang ud som selvstændig iværksætter. Dengang hed firmaet Halo Tech, men skiftede senere navn til Halo Design, som vi kender det i dag. I dag har Halo Design eksisteret i mere end 25 år og deres mange designerlamper kan findes i hele Europa. Halo Designs vision er at skabe funktionelle designløsninger, med lys baseret på den nyeste teknologi.

Atom væglampe med 2 opal farvede glas

Atom væglampen fra danske Halo Design har et smukt og stilrent design, der passer ind i både den moderne og den klassiske indretning. Atom væglampen er samtidig særdeles funktionel, da den fleksible arm kan drejes, så du kan justere lysets retning efter behov.
De smukke glaskupler i en flot mat hvid, er mundblæste og er derfor hver især et unikt stykke håndværk, med sin egen historie.
Den utrolig flotte væglampe tager sig særdeles godt ud, i eksempelvis læsehjørnet, hvor lyset spredes på en måde der er behageligt for øjnene og du kan derfor få et behageligt læselys og også justere armene så belysningen er optimal. Det funktionelle design som Atom har, gør den også som et oplagt valg i entréen, hvor familien ofte er samlet tidligt om morgenen og sent om eftermiddagen, hvor god belysning er vigtig, når alle skal finde det rigtige overtøj. Ydermere tager Atom vææglampen sig også godt ud som belysning på væggen ved køkkenbordet, hvor god belysning er et must i hjemmets vigtigste rum.

Lyskilde til Atom væglampen

Atom væglampen bruger 2 stks. G9 pærer. Vi anbefaler altid LED pærer, da de er meget mere holdbare end standard pærer og har et lavere energi forbrug. Det er muligt at tilkøbe pærer med tre-trins funktion, der dæmper belysningen i tre trin, så du kan skabe en hyggelig stemning om aftenen, eller ikke ønsker fuld belysning en tidlig morgen eller sen aften. Pæren med memory funktion husker den seneste indstilling den har været på i længst tid, og tænder på den samme indstilling igen.
 
Specifikationer:
Brand: Halo Design
Materiale: Mundblæst glas, metal
Farve: Hvidt opalglas og sort metal
Diameter: Ø20 cm.
Glasdiameter: 10 cm.
Højde: 33 cm.
Lyskilde: 2 x G9 – maks 28 W.
Ledningslængde: 200 mm. sort stofledningWrite Your Own Review
Du anmelder:Atom væglampe - Opal
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Atom væglampe - Opal
Viser butikker tættest på