Atom væglampe - Antik messing

1.699,00 DKK
Slut Maj Forventet levering:
Varenr
5705639740147

Atom væglampe - Antik messing

Halo Design blev grundlagt af Michael Waltersdorff, der som 18 årig sprang ud som selvstændig iværksætter. Dengang hed firmaet Halo Tech, men skiftede senere navn til Halo Design, som vi kender det i dag. I dag har Halo Design eksisteret i mere end 25 år og deres mange designerlamper kan findes i hele Europa. Halo Designs vision er at skabe funktionelle designløsninger, med lys baseret på den nyeste teknologi.

Atom væglampe med 2 rav farvede glas

Atom væglampen fra danske Halo Design har et elegant og stilrent design, der passer ind i både den moderne og den klassiske indretning. Atom væglampen er samtidig særdeles funktionel, da den fleksible arm kan drejes, så du kan justere lysets retning efter behov.
De smukke glaskupler i en flot antik rav farve, er mundblæste og er derfor hver især et unikt stykke håndværk, med sin egen historie.
Den smukke væglampe tager sig særdeles godt ud, i eksempelvis læsehjørnet, hvor lyset spredes på en måde der er behageligt for øjnene og du får derfor et behageligt læselys og kan også justere armene så belysningen er optimal. Det funktionelle design som Atom har, gør den også til et oplagt valg i entréen, hvor familien ofte er samlet tidligt om morgenen og sent om eftermiddagen, hvor god belysning er vigtig, når alle skal finde det rigtige overtøj og fodtøj. Ydermere tager Atom væglampen sig også godt ud som belysning på væggen ved køkkenbordet, hvor god belysning er et must i hjemmets vigtigste rum.

Lyskilde til Atom væglampen

Atom væglampen bruger 2 stks. G9 pærer. Vi anbefaler altid LED pærer, da de er meget mere holdbare end de klassiske standard pærer og har et lavere energi forbrug. Det er muligt at tilkøbe pærer med tre-trins funktion, der dæmper belysningen i tre trin, så du kan skabe en hyggelig stemning om aftenen, eller ikke ønsker fuld belysning en tidlig morgen. Pæren med memory funktion husker den seneste indstilling den har været på i længst tid, og tænder på den samme indstilling igen.
 
Specifikationer:
Brand: Halo Design
Materiale: Mundblæst glas, messing
Farve: Ravfarvet glas og messing/guld
Diameter: Ø20 cm.
Glasdiameter: 10 cm.
Højde: 33 cm.
Lyskilde: 2 x G9 – maks 28 W.
Ledningslængde: 200 mm. sort stofledningWrite Your Own Review
Du anmelder:Atom væglampe - Antik messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Atom væglampe - Antik messing
Viser butikker tættest på