Atom langbord - Antik messing

Special pris 3.374,25 DKK Normalpris 4.499,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5705639738809

Atom Langbord - Oxid

Halo Design blev grundlagt af Michael Waltersdorff da han var bare 18 år gammel, og sprang modigt ud som selvstændig iværksætter. Dengang hed firmaet Halo Tech, men skiftede senere navn til Halo Design, som vi kender det i dag. I dag har Halo Design eksisteret i mere end 25 år og deres mange designerlamper kan findes i hele Europa. Halo Designs vision er at skabe funktionelle designløsninger, med lyskilder baseret på den nyeste teknologi.

Atom langbords pendel med 8 glas i Oxid

Atom langbordspendlen fra danske Halo Design har et smukt og stilrent design, der passer ind i ethvert hjem - både den moderne og i den klassiske indretning. Atom langbords pendlen er samtidig særdeles funktionel, da de fire fleksible arme, i messing, alle kan drejes, så du kan justere lysets retning efter behov.
De 8 smukke glaskupler i en flot rav farve, er alle mundblæste og er derfor hver især et unikt stykke håndværk, med sin egen historie.
Den utrolig flotte langbordspendel tager sig særdeles godt ud, over eksempelvis familiens lange spisebord, hvor lyset spredes på en måde der er behageligt for øjnene. Det funktionelle design som Atom har, gør den også som et oplagt valg i multirummet, hvor mange af familiens små projekter og fritids aktiviteter foregår, og alle skal have lys. Ydermere tager Atom langbords pendlen sig også godt ud som belysning hen over køkkenøen, hvor god belysning er et must i hjemmets vigtigste rum.

Hvilke pærer til Atom langbords pendel

Atom langbordspendlen bruger 8 stks. G9 pærer. Vi anbefaler LED pærer, da de er meget mere holdbare end de gamle standard pærer og også har et lavere energi forbrug. Det er muligt at tilkøbe pærer med tre-trins funktion, der dæmper belysningen i tre forskellige trin, så du kan skabe en hyggelig stemning til middagen, eller ikke ønsker fuld belysning en tidlig morgen eller sen aften. Memory funktionen på tilkøbspærerne, gør at lampen tændes på sidste trin, der blev brugt i længst tid.
 
Specifikationer:
Brand: Halo Design
Materiale: Mundblæst glas, messing
Farve: Rav farvet glas og messing/guld
Diameter: 37 cm.
Glasdiameter: 12,5 cm.
Længde: 123 cm.
Lyskilde: 6 x G9 – maks 28 W.
Ledningslængde: 500 mm. sort stofledningWrite Your Own Review
Du anmelder:Atom langbord - Antik messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Atom langbord - Antik messing
Viser butikker tættest på