Asteria Mini Pendel Rød

Special pris 1.188,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302022109

UMAGE Asteria Mini Pendel – Rød med messingfarvet top

Asteria Mini Pendlen er en stilfuld, sofistikeret og minimalistisk lampe fra det danske belysningsbrand UMAGE. Inspirationen til lampen er fundet i den skandinaviske stil, og pendlen er primært designet til fremtiden.

Asteria Mini Pendlen er fremstillet i stål og aluminium og fås i 6 forskellige, og yderst smukke farver: antracit grå, blå, gul, grøn, rød, og en cremet hvid. Pendlen har en top i messingfarvet aluminium, som står smukt til lampens flotte skærmfarve. Selve pendlen er enkel og stilren i sit udtryk, men lampen er samtidig yderst funktionel lampe, da den har et indbygget og dæmpbar LED-panel.

Denne pendel fra danske UMAGE giver mange muligheder i hjemmets indretning. Hæng den eventuelt over spisebordet, enkeltvis eller i klynger, over køkkenbordet eller over kommoden i stuen. Asteria Pendlen er et perfekt valg ind i den skandinaviske boligindretning, hvor den også med fordel kan kombineres med andre lamper fra UMAGE.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Stål og aluminium
Farve: Rød med messingfarvet detalje
Diameter: 31 cm.
Lyskilde: 14 W Indbygget LED – dæmpbar.
Kelvin: 3000 k.
Lumen: 900 lm.
Ledning: 2 meter ledning medfølger.

Write Your Own Review
Du anmelder:Asteria Mini Pendel Rød
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Asteria Mini Pendel Rød
Viser butikker tættest på