Asteria Mini Pendel Grøn

Special pris 1.124,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302022086

UMAGE Asteria Mini Pendel – Grøn med messingfarvet top

Asteria Mini Pendlen fra det danske belysningsbrand UMAGE er en minimalistisk, sofistikeret og stilren lampe. Inspirationen til lampen er fundet i den skandinaviske stil, og pendlen er primært designet til fremtiden.

Asteria Mini Pendlen er fremstillet i stål og aluminium og fås i 6 enestående farver: gul, cremet hvid, blå, grøn, rød, og en antracit grå. Pendlen har en top i messingfarvet aluminium, som står smukt til lampens flotte skærmfarve. Selve lampen er enkel og slank i sit udtryk, men samtidig er det en funktionel lampe, da den er med et indbygget og dæmpbar LED-panel.

Denne pendel fra UMAGE giver mange muligheder i boligens indretning. Hæng den eventuelt over spisebordet, enkeltvis eller i klynger, over køkkenbordet eller over stuebordet. Asteria Mini Pendlen er et perfekt valg ind i den skandinaviske boligindretning, hvor den også med fordel kan kombineres med andre lamper fra UMAGE.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Stål og aluminium
Farve: Grøn med messingfarvet detalje
Diameter: 31 cm.
Lyskilde: 14 W Indbygget LED – dæmpbar.
Kelvin: 3000 k.
Lumen: 900 lm.
Ledning: 2 meter ledning medfølger.

Write Your Own Review
Du anmelder:Asteria Mini Pendel Grøn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Asteria Mini Pendel Grøn
Viser butikker tættest på