Arigato Gulvlampe Sort - Demo


Udstillingsmodel - Lille skade på foden (se billede).

Der tages forbehold for udsolgt vare.

Special pris 2.395,00 DKK Normalpris 3.999,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
AR-F-DEMO

Arigato gulvlampe Sort - Demomodel

BEMÆRK: Dette er en udstillingsmodel fra butikken. Gulvlampen har en skade på foden (se billede).

Arigato er en håndlavet fleksibel og funktionel lampe. Lampens arm er sammensat af flere led og vinklerne kan nemt tilpasses, hvilket gør lampen meget fleksibel. Den er derfor velegnet som både arbejds- og læse lampe med et funktionelt lys uden blænding.

Arigato gulvlampen har en god højde og rækkevidde, hvilket gør den anvendelig både som læselampe ved skrivebordet, eller som den primære belysning i læsekrogen. Lampen har en stilet afblænder placeret foran lyskilden, og lampen er derfor blændfri. Lyskildens lys reflekteres på den glatte, hvidlakerede inderside, hvilket giver et brugbart og funktionelt lys. Vi anbefaler en LED-lyskilde til lampen for at få det bedste lys, og afhængigt af dit behov for lys, kan du vælge en lyskilde med høj eller lav lumen.

Arigato lampen har en krop i stålrør og hoved i aluminium. Den fås i både sort og hvid. Lampens simplistiske og funktionelle design gør den passende i den moderne skandinaviske indretning, og den er et flot input i læsehjørnet, ved skrivebordet, ved sofaen og i hjørnet af spisestuen.

Arigato er en helt ny serie fra kroatiske GroupaProducts. Lampeserien indeholder også væglamper, loftlamper, pendel og bordlamper.

Materiale: Stål og aluminium
Mål: Base Ø25 cm, stander 109 cm
Længde, arm: 30 + 35 cm
Rækkevidde: 80 cm
Skærm: Ø22cm
Lyskilde: E27 pære max 70 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Arigato Gulvlampe Sort - Demo
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Arigato Gulvlampe Sort - Demo
Viser butikker tættest på