Archi T1 Junior Bord Messing

2.190,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400347+940162

Nordic Living Archi T1 Bordlampe - Messing

Ikonisk bordlampe med et stilrent og moderne design fra Nordic Living

Denne populære bordlampe med base har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-kontoret. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (hvid, blå, rød, grøn, messing, sort eller sort/guld) gør Archi T1 til det idelle valg til ethvert kontor. Den er stilfuld og enkel, hvilket medvirker til, at den passer ind i alle typer af indretninger, hvad end det er i boligens læsekrog, på hjemmekontoret eller som sengelampe.

Denne model er den mindste af Archi lamperne fra Nordic Living. Du finder også Archi T2 her på siden, som er en større model af lampen.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der giver fokus, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-pærer er blidere ved øjnene end konventionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Specifikationer:
Farve: Messing
Materiale: Aluminium
Højde: 35 cm
Diameter: 9,6 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Junior Bord Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Junior Bord Messing
Viser butikker tættest på