AQ01 Bordlampe Hvid

Special pris 1.785,00 DKK Normalpris 2.380,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702371991059

Fritz Hansen AQ01 Bordlampe – Hvid

AQ01 Bordlampen er designet af Anne Qvist fra Anne Qvist Design Office, og med det genkendelige designudtryk bygger den på et innovativt udtryk med raffinerede detaljer og kurvede linjer.

AQ01 Bordlampen er designet til at tiltrække hånden. Med lampens kurvede kanter og dets matte finish kan den tændes, slukkes eller dæmpes direkte på toppen af lampen. For at undgå blænding er diffuseren udført i et tykkere materiale på kanterne, hvilket også medvirker til at give en lysstråle, der lyser 100 procent nedad i et symmetrisk roterende mønster. De designede arme, der forbinder de to samlinger skjuler lampens ledning indeni, og er samtidig med til at holde den på plads med en indvendig fjeder. Dette er med til at understrege lampens stilfulde og elegante udtryk.

Denne bordlampe fra Fritz Hansen er enkel, stilren og funktionel og fås i 3 smukke farver; hvid, sort og blå. AQ01 Bordlampen anvendes primært som kontorlampe, hvor den kan sættes i et ”plug-in” eller placeres på bordet i en base. Den er altså i særdeleshed velegnet til kontoret, men kan også sagtens stå på et bord i stuen eller i køkkenet, hvor man ønsker en flot lampe i et funktionelt design.

Om Anne Qvist
Designeren Anne Qvist er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus, og har senere arbejdet som designer og designchef hos henholdsvis Schmidt Hammer Lassen Architects og Arkitema Architects. Anne Qvists designudtryk kendetegnes ved en slags pragmatisme i kombination med respekt for både håndværk og kontekst. Det er vigtigt for hende, at hendes design kan indgå i mange installationer, således at designet får høj anvendelighed og funktionalitet.

Materiale
Overflade: Mat lakering 
Skærm: Aluminium 
Bredde: 45 cm.
Højde: 44 cm.
Farve: Hvid
Lyskilde: LED

Write Your Own Review
Du anmelder:AQ01 Bordlampe Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:AQ01 Bordlampe Hvid

Populære Fritz Hansen produkter

  1. Night Owl Bord Midtnight Blue/Ash
    1.563,00 DKK
  2. Orient P1 Pendel Kobber
    3.130,00 DKK
  3. Caravaggio Read Væglampe Hvid
    2.086,00 DKK
Viser butikker tættest på