Anytime Stol Obsidian

Special pris 795,00 DKK Normalpris 995,00 DKK
Ukendt levering Forventet levering:
Varenr
LFM2636-6897

Lafuma Anytime Stol  - Obsidian

Havestol fra Lafuma Batyline® Duo-serien - Kraftigt dobbelt-vævet stof.

Meget populær dining-stol fra Lafuma Batyline Duo kollektionen. Denne serie Anytime stole har et flot design og er produceret i en lækker 2/1 vævning, som er yderst let at vedligeholde, mens man samtidig sidder super godt i stolen. Stolen kan nemt klappes sammen og tages ind eller med på stranden.

Batyline® Duo
Batyline® Duo er kendetegnet ved sin 2/1 vævning, hvilket betyder at tråden er mere tæt end i eksempelvis Batyline® Iso og derfor mere komfortabel at sidde i. Denne kollektion har maksimal holdbarhed og kan klare stort set alle vejrforhold. Batyline® Duo er UV-resistent og har god åndbarhed, så evt. mug og svamp ikke sætter sig.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale Aluminium stel, Batyline® Duo
Farve: Obsidian
Stel: Noir
Kapacitet: Op til 140 kg.

Write Your Own Review
Du anmelder:Anytime Stol Obsidian
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Anytime Stol Obsidian

Populære Havemøbler

  1. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    Special pris 5.095,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på