Amp Pendel Stor hvid

899,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712396012295

Normann Copenhagen Amp pendel i hvid - large

Den smukke lampeserie Amp byder på pendler og bordlamper i flere farver. De naturlige materialer marmor og glas er sammensat på smuk vis, og passer perfekt til den skandinaviske indretning. Pendlens marmorfatning bærer glasskærmen uden nogen samlinger, andet end tyngdekræften. Dette tilfører designet en skrøbelighed, og de rene linjer fremhæver materialevalget flot.

Lampeserien er designet af Simon Legald, og inspirationen til serien er fundet i en gammel radio fra 1960'erne, som designeren restaurerede. Her har den gennemsigtige, runde form fra rørforstærkeren i radioen været inspirationskilden til Amp-lampernes fine form og glasvalg. Derfor fik serien navnet Amp, som henviser til det engelske ord tube amplifier (rørforstærker).

Amp pendlerne fås i flere størrelser, hvoraf dette er den store model i hvid opalglas med hvid marmor. Pendlerne er oplagte at hænge i klaser, på rækker eller i sæt, hvor man kan kombinere de forskellige materialemuligheder. 

Tilkøb en dæmpbar LED-pære, hvis du vil benytte en bagkantsdæmper til din Amp pendel. Tilkøb den almindelige LED-pære, hvis du ikke benytter en bagkantsdæmper.

Specifikationer:

Designer: Normann Copenhagen (Simon Legald)
Farve: Hvid
Materiale: Hvid marmor og hvidt opalglas
Mål: Højde: 26 cm, Bredde: 11,2 cm
Ledning: 4 meter stofledning
Fatning: E14

Write Your Own Review
Du anmelder:Amp Pendel Stor hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Amp Pendel Stor hvid

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på