Amp Pendel Lille messing/smoke

999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712396022232

Normann Copenhagen Amp pendel m. røgfarvet glas og messingfatning - small

Den smukke lampeserie Amp byder på pendler og bordlamper i flere farver. Dette er modellen med messingfatning og klart glas. Materialerne komplimenterer hinanden smukt og passer perfekt til den skandinaviske indretning. Pendlens blanke messingfatning bærer glasskærmen uden nogen samlinger, andet end tyngdekræften. Dette tilfører designet en fin skrøbelighed, og de rene linjer og materialevalget fremhæves flot.

Lampeserien er designet af Simon Legald, og inspirationen til serien er fundet i en gammel radio fra 1960'erne, som designeren restaurerede. Her har den gennemsigtige, runde form fra rørforstærkeren i radioen været inspirationskilden til Amp-lampernes fine form og glasvalg. Derfor fik serien navnet Amp, som henviser til det engelske ord tube amplifier (rørforstærker).

Amp pendlerne fås i flere størrelser, hvoraf dette er den mindste i klart/røgfarvet glas med fatning i blank messingfinish. Pendlerne er oplagte at hænge i klaser, på rækker eller i sæt, hvor man kan kombinere de forskellige materialemuligheder.

Tilkøb en dæmpbar LED-pære, hvis du vil benytte en bagkantsdæmper til din Amp pendel. Tilkøb den almindelige LED-pære, hvis du ikke benytter en bagkantsdæmper.

Specifikationer:

Designer: Normann Copenhagen (Simon Legald)
Farve: røgfarvet glas og messing
Materiale: Messingbelagt metal og glas
Mål: Højde: 17 cm, Bredde: 14 cm
Ledning: 4 meter stofledning
Fatning: E14

Write Your Own Review
Du anmelder:Amp Pendel Lille messing/smoke
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Amp Pendel Lille messing/smoke

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på