Amp Bordlampe hvid

1.499,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712396012301

Normann Copenhagen Amp bordlampe i hvid

Den smukke lampeserie Amp byder på pendler og bordlamper i flere farver. De naturlige materialer marmor og glas er sammensat på smuk vis, og passer perfekt til den skandinaviske indretning. Amp bordlampens opalglasskærm hviler på lampens marmorfod uden nogen samlinger. Dette tilfører designet et simplistisk udtryk, som fremhæver de rene linjer og materialevalget flot.

Lampeserien er designet af Simon Legald, og inspirationen til serien er fundet i en gammel radio fra 1960'erne, som designeren restaurerede. Her har den gennemsigtige, runde form fra rørforstærkeren i radioen været inspirationskilden til Amp-lampernes fine form og glasvalg. Derfor fik serien navnet Amp, som henviser til det engelske ord tube amplifier (rørforstærker).

Amp bordlampen har en hvid stofledning og har desuden lysdæmper. Dette gør lampen ideel til hyggebelysning i opholdsrum, hvor lyset kan tilpasses behovet. Placer bordlampen på kommode, skænk eller reol, og lad den sprede en varm, hyggelig belysning gennem den røgfarvede glasskærm. Brug lampen ved sengen for en anderledes og stilet sengelampe, hvor lyset skaber en god atmosfære.

Amp bordlampen fås i flere farver, hvoraf dette er modellen med hvid opalglas glas og hvid marmorbase. Serien Amp byder desuden på flotte pendler i flere farver og materialer, og seriens lamper kan med fordel kombineres i boligens indretning, for at skabe et sammenhængende udtryk.

Specifikationer:

Designer: Normann Copenhagen (Simon Legald)
Farve: Hvid
Materiale: Hvid marmor og hvidt opalglas
Mål: Højde: 26,5 cm, Bredde: 14 cm
Ledning: 4 meter hvid stofledning
Fatning: E14
Bordlampen har lysdæmper (husk at tilkøbe en dæmpbar LED-pære)

Write Your Own Review
Du anmelder:Amp Bordlampe hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Amp Bordlampe hvid

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på