AJ Bordlampe Mini Ultra Blå


 Lampen udgår med lager. Få stk. tilbage på lager.

 Der tager forbehold for udsolgt vare.


4.895,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714693338429

AJ Bordlampe Mini Ultra Blue

Special Edition fra Louis Poulsen – Tilgængelig indtil 31. december 2020

AJ Special Edition Lamperne kan købes i en begrænset periode i tre unikke farver, herunder Ultra Blue, Original Grey og Pale Rose.

Se hele AJ-serien fra Louis Poulsen her.

Louis Poulsen genintroducerer AJ Mini Bordlampen i 2020, samt AJ Royal Pendlen. Dertil kommer AJ-serien også i tre nye special edition farver, herunder Pale Rose, Ultra Blue og Original Grey. AJ-serien kommer desuden i ny version i rustfri stål, som reflekterer omgivelserne og fremhæver lampens minimalistiske og enestående form. Disse nyheder lanceres i anledningen af 60-års jubilæet for SAS Royal Hotels åbning i København.

AJ Mini Bordlampens Design

AJ Bordlampen udsender et direkte lys, som kan retningsbestemmes med det vipbare hoved. Bordlampen er udformet i stål med en unik blå farve, hvor indersiden af lampe-hovedet er hvidlakeret, så du er sikret et godt og behageligt lys. AJ Mini Bordlampen kan med fordel placeres på reolen i entreen, på sengebordet eller på et lille bord ved hjemmets læsehjørne.

AJ-seriens designoprindelse

Designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu). Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner, og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte. 

Historien om Arne Jakobsen

Arne Jacobsen (1902-1971). Arkitekt fra Kunstakademiet i 1927. Etablerede kort tid efter egen tegnestue. Især verdenskendt for sit funktionelle og modernistiske design, der især har sat spor indenfor arkitektur og møbeldesign. Arbejdede tæt sammen med Louis Poulsen i 1950-60’erne, hvor en stor del af hans lamper blev skabt.

Specifikationer
Design: Arne Jacobsen. 
Materiale: Stål med blå pulverlakering. Fod i trykstøbt zink. 
Dimension: Dybde 183mm, højde 433mm. 
Lyskilde: Maks. 20W E14
Energiklasse: A+ - E
Ledning: 2,40 meter hvid ledning med afbryder på.

Inklusiv anbefalet LED-pære.

Write Your Own Review
Du anmelder:AJ Bordlampe Mini Ultra Blå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:AJ Bordlampe Mini Ultra Blå
Viser butikker tættest på