Aeon Rocket P3 Pendel Sort

3.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702370855086

Fritz Hansen Aeon P3 Pendel – Sort

Med Aeon Rocket fra Fritz Hansen har designeren Morten Voss skabt en serie med smukke, harmoniske og iøjnefaldende pendler. Netop denne lampe skriver sig ind i historiebøgerne som den første pendel, der udnytter de lystekniske egenskaber fra metal og polypropylen (plast) i én og samme pendel.

Metalskærmen, som er enkel, sikrer et godt og nedadrettet lyd, mens underskærmen i polypropylen oplyses smukt og spreder lyset ud i rummet. Underskærmen består af otte lange bånd, som omhyggeligt flettes i hånden for at skabe nogle åbninger, hvor lyset kan strømme igennem. Balancen mellem metallets skygge i den øvre skærm og det florlette diffuse, der emmer ud af den nedre skygge, er noget som Aeon Rocket P3 Pendlen mestrer til fulde. Vælger man at hænge lampen højt, kan man benytte lampens diffuser for at undgå at blive blændet af lyskilden.

Aeon Rocket P3 Pendlen fås i to farver; sort eller grå. De enkle, stilrene farver sikrer, at pendlen kan hænge, hvor end du ønsker i hjemmet - eksempelvis vil den tage sig godt ud i klynger over spisebordet, men kan også sagtens hænge alene over et bord, i køkkenet eller i soveværelset. Egentlig er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor Aeon Rocket P3 Pendlen passer ind. I Aeon Rocket-serien er tilmed en P1 Pendel, hvis diameter måler 40 cm.

Om Morten Voss
Designeren Morten Voss er en af de fineste eksponenter for den nye generation af danske designere. Han er kendt for at have en unik evne til at forene former og velkendte materialer i et originalt, udfordrende og innovativt design. Morten Voss er grundlægger og medejer af tegnestuen Voss Co Living, der bl.a. arbejder med design af møbler og brugsgenstande. I samarbejdet med Fritz Hansen har Voss ladet sig inspirere af Sci-Fi-universet, hvor alt er muligt og intet utænkeligt. Hans mål for sine lampedesigns er at skabe funktionel og æstetisk merværdi.

Materiale
Overflade: Semi mat lakering 
Skærm: Stål
Diameter: 60 cm.
Højde: 33 cm.
Farve: Sort
Lyskilde: E27 - Max 150 Watt.
Ledning: Sort tekstilledning (2 x 0,75 mm2)
Ledningslængde: 6 m.
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Aeon Rocket P3 Pendel Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Aeon Rocket P3 Pendel Sort

Populære Fritz Hansen produkter

  1. Night Owl Bord Midtnight Blue/Ash
    1.563,00 DKK
  2. Orient P1 Pendel Kobber
    3.130,00 DKK
  3. Caravaggio Read Væglampe Hvid
    2.086,00 DKK
Viser butikker tættest på